spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitateDirectorul IDP care a dus societatea în insolvență, păstrat în fruntea unității

    Directorul IDP care a dus societatea în insolvență, păstrat în fruntea unității

    O situație de-a dreptul incredibilă se înregistrează la Întreprinderea de Drumuri și Poduri din subordinea Consiliului Județean Gorj. Marius Florică, directorul care a condus unitatea până când aceasta a intrat în procedură de insolvență, a rămas în fruntea unității. Conducerea Consiliului Județean are în continuare încredere în acesta și în ședința de ieri consilierii au aprobat să rămână în fruntea unității în calitate de administrator special.

    Consilierii liberali s-au opus acestei numiri: „Dumneavoastră ați spus că dacă nu se va reuși să se încheie contracte de finanțare putem discuta de o eventuală sancțiune a noii conduceri. Sancțiunea este numirea directorului în funcția de administrator special? Sunt curios Cum a depus cererea de insolvență, dacă nu a fost informat măcar Consiliul Județean. Cum s-a depus fără să fim și noi întrebați despre acest lucru? S-a ajuns voit în procedura de insolvență“, a spus consilierul liberal Marcel Iacobescu.

    Are datorii de peste 13 milioane de lei

    Marius Florică a devenit administratorul special al IDP Gorj, iar cheltuielile de salarizare vor fi suportate de Consiliul Județean Gorj. „Pe mine mă surprinde faptul că președintele Consiliului Județean Gorj nu reușește să-și țină promisiunilor și vă reamintesc o declarație a domnului Cosmin Popescu, care în urmă cu an și ceva a spus că va demite conducerea IDPM Gorj dacă societatea nu va avea rezultate pozitive“, a precizat Denisa Șuță, vicepreședintele PNL Gorj.

    Societatea IDP Gorj a intrat în procedură de insolvenţă în luna aprilie a acestui an. La acest moment, societatea înregistrează datorii de peste 13 milioane de lei.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!