spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesSCANDAL pe Facebook între liceenii de la CNTV și CNET

    SCANDAL pe Facebook între liceenii de la CNTV și CNET

    Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu"Un adevărat scandal se desfășoară pe Facebook între liceenii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ și cei de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“. Conflictul a pornit de la o postare deplasată a unui elev de la CNTV: „Să nu vă întrebați de ce o să coboare din troleu copii în costume de la Rodna mâine în parc, e banchetul alora din Ecaterina“.

    Liceenii au început să se certe în mediul online, elevii de la CNTV invocând că cei de la liceul rival sunt mai săraci decât ei. O elevă de la CNET, care face parte din organizația Cercetașii României, a vrut să-i împace pe liceenii de la cele două școli: „Ambele licee sunt bune. Prin ceea ce faceți dovediți că voi, ca persoane, sunteți de nimic“.

    Aproximativ 800 de mesaje a adunat postarea liceanului de la CNTV. Unii și-au adresat chiar și amenințări și și-au dat întâlnire pentru a rezolva disputele prin folosirea forței, iar alții au folosit invective. Mihai de la CNTV a încercat să-i domolească pe colegii lui: „Îi dau tag doamnei Roată să ne vadă valorile“, iar o altă elevă îi îndemna să continue: „Vă rog, nu vă opriți. E prea penal“. În scandalul dintre cele două licee au intervenit și foști elevi, care sunt acum studenți.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!