spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost livrat computerul tomograf pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”

  A fost livrat computerul tomograf pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”

  Autoritățile județene au intrat, astăzi, în posesia computerului tomograf ce va fi pus la dispoziția Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”. Echipa Consiliului Județean Gorj a reușit să demareze mai multe proiecte, prin intermediul cărora a reușit atragerea unor sume importante din fonduri europene nerambursabile, în vederea asigurării de echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru buna gestionare a crizei sanitare cauzată de COVID 19.

  “Consiliul Județean Gorj, a recepționat, Computerul tomograf, furnizat în baza contractului nr. 12839 din 24.08.2021, încheiat între Consiliul Județean Gorj și furnizorul declarat câștigător.
  Computerul tomograf a fost achiziționat pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” și este parte componentă a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», Județul Gorj”, COD SMIS 140366, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 9 -Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de Covid-19, Obiectivul specific 9.1 – Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19, aflat în derulare.
  În cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», Județul Gorj”, COD SMIS 140366, pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” vor mai fi achiziționate, echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru gestionarea crizei sanitare cauzată de COVID 19”, se arată în comunicatul emis de Consiliul Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: