spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateA început înscrierea la liceu

  A început înscrierea la liceu

  Absolvenții de gimnaziu pot să se înscrie la liceu până joi, 22 iulie. Înscrierea a început vineri, 16 iulie. Fișa de înscriere pentru admiterea la liceu poate fi completată atât online, prin formularul „Fișa de înscriere” transmis electronic, cât și fizic, la școala absolvită. Repartizarea viitorilor liceeni va avea loc pe data de 24 iulie.
  „Elevii vor completa fișele de înscriere asistați de părinți și de diriginți Pe data de 24 iulie se va face ierarhizarea în funcție de medii“, a spus Nicolae Negrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  A doua etapă de înscriere la liceu

  Cei care nu vor fi admiși în prima etapă vor mai avea șansa să participe la etapa a doua, care va avea începe pe data de 29 iulie, iar repartizarea va avea loc pe 6 iulie.
  De asemenea, între 9 – 13 august, se va desfășura primirea cererilor de înscriere a candidaților care au fost repartizați computerizat în primele două etape de admitere, dar nu și-au transmis dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată din primele două etape de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, precum și a candidaților care nu au participat la primele două etape ale repartizării computerizate și a absolvenților clasei a VIII-a care nu au susținut evaluarea națională.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: