spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateAnchetă la Spitalul Județean de Urgență după ce o pacientă a fost...

  Anchetă la Spitalul Județean de Urgență după ce o pacientă a fost plimbată ore în șir între spitale

   

  Ambulanta

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a deschis o anchetă după ce o pacientă în vârstă de 78 de ani a fost plimbată cu ambulanța între spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu și cel de pe Progresului. O femeie de 78 a stat în ambulanță, medicii invocând că nu sunt locuri. O asistentă de pe ambulanță a relatat că au existat probleme de comunicare între medicii spitalului și că au fost făcute patru ture între cele două spitale: „Ne-am plimbat ore în șir cu pacienta. La spitalul de pe Tudor Vladimirescu nu i s-a făcut nici măcar o rază. Nu puteam să o lăsăm în drum. Probabil că a fost o neînțelegere între medici“.

  Pacienta nu a fost tratată la UPU

  Solicitarea la Ambulanță a fost făcută la ora 5,30 și ambulanța a făcut cel puțin patru drumuri între cele două spitale. „La Unitatea de Primiri Urgențe au refuzat să o primească. Nu i s-a administrat vreun tratament. Doar în ambulanță i s-a administrat o pastilă. Spuneau că nu sunt locuri la suspecți și că nu pot să primească pacientul. Trebuia să ieșim din schimb la ora 7.00, dar nu am putut, pentru că eram blocați cu pacienta“, a povestit ambulanțierul care a trăit această întâmplare.

  Pacienta a fost internată, până la urmă, în zona tampon de la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu.

  Se verifică respectarea procedurilor și protocoalelor medicale

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o anchetă. „La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se va constitui o comisie de verificare a aspectelor sesizate. Comisia va verifica dacă au fost respectate procedurile și protocoalele medicale în acest caz. După finalizarea anchetei, vor fi comunicate opiniei publice rezultatele și măsurile dispuse“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Vai de noi în ce tara am ajuns sa trăim! Nu mai este empatie, au ajuns cadrele medicale mai presus de Dumnezeu.. Dacă ai nenorocul sa ajungi la UPU.. Ai nenorocul sa pleci mai rau decit ai venit! Ce pretenții sa avem.. Dacă avem un,, medic,, care se ruga la Dumnezeu sa l ferească de procurori… Despre incompetenta unora sa se vorbească..

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: