spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateATOP dotează cu echipamente moderne IPJ Gorj

  ATOP dotează cu echipamente moderne IPJ Gorj

  Cu ajutorul ATOP Gorj, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj va fi dotat cu echipamente tehnice moderne necesare căutărilor pe timp de noapte. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică din cadrul Consiliului Județean Gorj a elaborat și aprobat PLANUL STRATEGIC ANUAL referitor la obiectivele ce vor fi realizate de către structurile M.A.I din județul Gorj și indicatorii de performanță minimali pentru anul 2022.

  „De acest Plan, consilierii județeni au luat act în ședința de Consiliu Județean ce a fost au avut loc la sfârșitul lunii februarie, fără să existe solicitări de reanalizare.
  Ca atare, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Gorj va asigura Inspectoratului de Politie Județean Gorj mai multe echipamente tehnice moderne:
  -Dronă DJI Mavic 2 Enterprise Dual
  -Cameră cu termoviziune Pulsar HelionXP50
  -Monocular Night Vision digital Pulsar Forward FN455 cu vedere pe timp de noapte
  Aceste echipamente vor fi folosite în misiuni de căutare a unor persoane, inclusiv pe timp de noapte, pentru prinderea unor infractori, dar și în alte misiuni ale polițiștilor”, a transmis consilier județean Anca Bordușanu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. D-le.Patrascoiu da nu mai bine pleci tu la pensie(sau la mititica ca ești f.aproape)și sa-l iei și pe prietenul Bobaru-rudaru primarul LEGE de la B-jiu (Sadu) ca tot ați făcut voi o mulțime de măgării!?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: