spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateAviz favorabil pentru trei centuri ocolitoare

  Aviz favorabil pentru trei centuri ocolitoare

  Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a avizat realizarea celor trei noi șosele ocolitoare în Gorj respectiv la Motru, Bumbești-Jiu și Bălești. Proiectul aprobat la începutul lunii martie în ședința de Consiliu Județean Gorj vizează modernizarea și extinderea rețelei publice de drumuri județene existente.

  Cele trei variante de ocolire pentru localitățile Motru, Bălești și  Bumbești-Jiu au fost propuse spre finanțare din fonduri externe nerambursabile prin Master Planul General de Transport al României, respectiv în cadrul Planului Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere de transport pentru perioada 2020-2030 gestionat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

  „Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, investițiile în infrastructura rutieră a județului Gorj, fie că vorbim de drumuri județene sau variante ocolitoare ale localităților, sunt o prioritate  pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Gorj ”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cu tot respectul D-le.presedinte cred ca dacă acest obiectiv în va fi dat UAT condus de ex liberal Bobaru-rudarul îl va face poate în mandatul 2028-2032 ca tot se crede el veșnic primar.Ba mai spune,chiar amenințând subalternii sa facă cum spune el ca el este LEGEA la B–jiu.Pacat de un asa primar care în trei mandate nu a asfaltat o străduță de max. 2 km.Si sa știți ca nu a facut-o din prea multa mândrie și rautat!?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: