spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasă construită fără autorizație de un gorjean pe conducta de aducțiune a...

  Casă construită fără autorizație de un gorjean pe conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova

  Alimentarea cu apă a municipiului Craiova și a mai multor localități din județele Dolj și Gorj a fost afectată, weekend-ul trecut, din cauza unei avarii majore care s-a produs în comuna gorjeană Țânțăreni. Lucrătorii care au intervenit au constatat că spărtura s-a produs sub o casă care a fost construită ilegal, fără autorizație de construcție. A fost nevoie ca intrarea în casă să fie demolată pentru a se putea interveni în vederea remedierii situației. Programul de furnizare a apei fost reluat în mod normal sâmbătă dimineața.

  „Avaria majoră de pe conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova a fost remediată în mai puțin de 24 de ore

  Angajații Companiei de Apă Oltenia au reușit, după eforturi susținute, să remedieze, în mai puțin de 24 de ore, avaria majoră apărută sâmbătă, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj.

  S-a lucrat în condiții grele, din cauza locuinței ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei, fiind nevoie ca toate săpăturile și reparațiile să fie făcute manual.

  În această dimineață, în jurul orei 6.00, s-a repus în funcțiune aducțiunea de apă potabilă Isvarna – Craiova, apa fiind acum furnizată la parametri normali“, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: