spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasa de Cultură va avea un nume nou după modernizare

  Casa de Cultură va avea un nume nou după modernizare

  O societate de construcții din București, deținută de un om de afaceri cu origini gorjenești, se va ocupa de modernizarea Casei de Cultură din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de firma Masterclass SRL, care a mai câștigat lucrarea de construcție a bazinului de înot de la Stadionul Municipal. „Dacă nu vor apărea probleme, săptămâna viitoare se anunță câștigătorul Casei de Cultură. Cel care a câștigat reabilitarea Casei de Cultură este un gorjean sută la sută. Este același constructor care a câștigat realizarea bazinului de înot. Reprezentantul societății vine joi ca să predăm amplasamentul pentru începerea lucrărilor la bazinul acoperit. Este o firmă serioasă. Este și o satisfacție sufletească. Eu cred că oricine a plecat de aici se gândește foarte bine când vine să realizeze ceva. În prima parte a anului viitor vor începe lucrările la cele două obiective. Sunt două lucrări foarte mari pentru Târgu Jiu și, probabil, așteptate de către tineri și oamenii de cultură“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la Impact TV.

  Cum va fi numită Casa de Cultură

  Primarul municipiului Târgu Jiu a anunțat că a decis schimbarea denumirii Casei de Cultură: „Am luat hotărârea de a schimba denumirea Casei de Cultură, dar după finalizarea lucrărilor de modernizare. Va purta numele Mariei Lătărețu. Am stat de vorbă cu câțiva oameni de cultură și am ajuns la o concluzie firească, până la urmă. Maria Lătărețu este cel mai mare nume din domeniul muzical din județul Gorj și care merită aprecierea noastră. Nu îmi permit să pun acum pe o casă de cultură aproape căzută marele nume al Mariei Lătărețu“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ca sa ii schimbați numele trebuie sa fie a municipiului, deocamdată nu este si nu cred ca va fi, si cel mai bine ar fi ca instituțiile statului sa își faca datoria si sa vadă cine a avut de profitat de pe urma casei de cultura

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: