spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCentru de recensământ în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Centru de recensământ în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Un centru de recenzare fa funcționa în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acesta se va afla la dispoziția târgujienilor sau a pacienților internați în spital care au nevoie de ajutor pentru completarea chestionarului de la recensământul populației.

  „Începând cu 14 martie 2022, a debutat etapa națională de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor din România. Târgujienii care doresc să fie sprijiniți de un recenzor sau nu dispun de mijloace tehnice pentru a-și înregistra informațiile personale în platforma națională de recensământ, sunt așteptați în perioada 14 martie – 15 mai 2022, în punctele de lucru stabilite de autoritățile locale.

  Unul dintre aceste puncte de lucru este la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în clădirea personalului administrativ, situată pe strada Progresului (Spitalul 700), nr. 18.

  Autorecenzarea asistată la SJU Târgu-Jiu se poate face în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 08:00 – 16:00. Și bolnavii internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și angajații unității medicale se vor putea adresa recenzorului desemnat“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  Recensământul se va desfășura până la jumătatea lunii mai

   

  Autorecenzarea asistată reprezintă acţiunea prin care înregistrarea informaţiilor personale în programul național de recensământ este efectuată de către persoana însăși, cu sprijinul unui recenzor. Institutul Național de Statistică a pregătit o platformă, recensamantromania.ro, care poate fi accesată online.

  „Autorecenzarea asistată se poate realiza atât de pe echipamentul propriu al persoanei care se autorecenzează, sub îndrumarea unui recenzor, cât şi de pe tabletele electronice puse la dispoziție în spațiul amenajat la SJU. Autorecenzarea asistată va avea loc în perioada 14 martie – 15 mai 2022“, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Recensământul este o acțiune care se desfășoară în toate țările Uniunii Europene și care, din cauza pandemiei, a fost amânată cu un an.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: