spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCEO mai are o lună să strângă 1,2 de milioane de tone...

  CEO mai are o lună să strângă 1,2 de milioane de tone de cărbune

  Misiune foarte grea pentru Complexul Energetic Oltenia cu privire la constituirea stocurilor de cărbune pentru perioada de iarnă. Companiile energtice au obligația să constituite stocuri de combustbil pentru perioada de iarnă, pentu a evita o criză a producției de energie în plină iarnă. Este vorba de companiile care produc energie electrică și termică. Obligativitatea pentru companiile de gaze a fost ridicată, iar stocurile sunt abia la 40%.
  Complexul Energetic Oltenia are de realizat stocuri de peste 1,2 milioane de tone de cărbune. Este vorba de cărbune care trebuie să se regăsească până la data de 1 noiembrie în depozitele de la carierele minere și în depozitele de la sucursalele electrocentrale. În multe dintre depozite cărbunele se regăsește în cantități reduse în momentul de față, având în vedere cererea foarte mare de energie electrică pe bază de cărbune din ultimele luni. Cum este de așteptat, termocentralele pe bază de cărbune vor fi și în iarna care urmează cele care vor asigura stabilitatea sistemului energetic în perioadele critice. Rămâne de văzut dacă stocurile vor fi finalizate până la 1 noiembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Vor sa ingrase porcul de Craciun,cu cativa oameni si cu minele inchise. Asta e o vrajeala ca sa aiba motiv pentru scumpire. Mafia in carne si oase,ca la noi e fiecare cum se descurca sa fure mai mult.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: