spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine sunt medicii care doresc să ocupe funcțiile de șefi de secție

  Cine sunt medicii care doresc să ocupe funcțiile de șefi de secție

  Zece medici au depus dosarele pentru a candida pentru ocuparea posturilor de șefi de secție în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Camelia Firoiu dorește să ocupe funcția de șef Serviciu Anatomie Patologică. Vasile Băleanu va candida pentru postul de șef al Secției Chirurgie Generală, iar Sorinela Stoichițoiu și-a depus dosarul pentru postul de șef Secție Neurologie.

  De asemene, Ion Crețu va candida pentru postul de șef la Secția ATI!, iar Rodica Dîrnu pentru secția ATI II.

  Letiția Barbu va candida pentru funcția de șef al Secției Oftalmologie, în timp ce Florin Daniel Dijmărescu și-a depus dosarul pentru postul de șef al Secției de Medicină Legală.

  Ioana Băleanu va candida pentru postul de șef al Secției de recuperare, medicină Fizică și Balneologie.

  Pentru postul de șef al Secției Endocrinologie a fost depus un dosar de către Lucreția Pârcălăboiu, dar din dosar lipsește avizul Consiliului de Administrație și are la dispoziție cinci zile pentru a-l depune.

  Concurs și pentru postul de director medical

  Concursul poate fi organizat în termen de 90 de zile de la publicare în revista „Viața Medicală“. Conducerea unității medicale vrea să scoată la concurs mai întâi postul de director medical, după care să se organizeze concursurile pentru posturile de șefi de secție.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!