spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine va fi viitorul director al Spitalului Județean de Urgență

  Cine va fi viitorul director al Spitalului Județean de Urgență

  Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu ar putea avea un nou director peste câteva luni. Oficialii din fruntea Consiliului Județean Gorj susțin că au pus la punct regulamentul privind organizarea concursului. Din comisie vor face parte medici, directori de spitale dar și profesori de management sanitar.

  Întârzierea organizării acestui concurs este pusă de autoritățile județene pe seama constituirii comisiilor de concurs.“Deja avem răspunsurile de la mai mulți medici, directori de spitale. Conform regulamentului, aceștia trebuie să aibă peste trei ani vechime în funcția de director de spital. Ceea ce vă pot comunica este că și comisia de concurs și comisia de contestații vor fi din afara județului. Vor fi medici de la spitale din centre universitare, respectiv profesori de management sanitar. Regulamentul nu e făcut de noi, este o aplicare a legii, nu noi am decis. Regulamentul este făcut în baza unei legi de ocupare a postului”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău.

  Martie, luna concursului

  Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a mai declarat că în luna aprilie unitatea sanitară ar putea fi avea director plin. „Eu preconizez că acest concurs va avea loc undeva între 15 și 30 martie pentru că urmează scoate la concurs, 30 de zile, depunerea dosarelor și așa mai departe”, a mai transmis Tașcău.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Tot ca la Tg Carbunesti?Candidat de 65 ani impliniti,comisie un angajat de la apa canal si alti 2,3 pe hartie,concurs castigat cu 10 pe linie,a si sa nu uitwm si de directoarea financiar (barmanita in timpul liber)vai lume

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: