spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcurs cu peste 200 de candidați într-un singur spațiu în plină pandemie

  Concurs cu peste 200 de candidați într-un singur spațiu în plină pandemie

  215 candidați vor participa vineri, 15 octombrie, la concursul pentru ocuparea posturilor de director din școlile din județul Gorj. Toți candidații vor susține examenul în același loc: sala de sport a Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu.

  „Toți vor susține examenul într-un singur centru de examen, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi”. Spațiul ne permite și distanțarea este obligatorie“, a spus șefa învățământului din Gorj, Dana Constantinescu.

  Conducerea Ministerului Educației a transmis modul în care se va desfășura concursul:

  Conducerea Ministerului Educației a transmis o serie de clarificări cu privire la modul în care se va desfășura concursul:

  „Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 9:00-9.30. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

  Având în vedere identificarea unor situații de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaților, Ministerul Educației va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidații care transmit comisiei județene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16:30, o solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată. În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data și ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind condiție obligatorie de participare la sesiunea specială“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: