spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcurs pentru 64 de posturi ocupate la spital, în Pandemie

  Concurs pentru 64 de posturi ocupate la spital, în Pandemie


  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va organiza concurs și pentru cele 64 de asistenți medicali, infirmieri și îngrijitori care au fost angajați în perioada pandemiei de COVID-19 pe posturi temporar vacante.

  Anterior, conducerea spitalului anunțase organizarea concursului pentru 22 de persoane angajate în posturi vacante.
  Dosarele de înscriere se vor depune până pe data de 2 iunie. Proba scrisă va avea loc pe 3 iunie, iar pe 6 iunie se va desfășura proba de interviu.

  Cum se va desfășura concursul

  „La examen pot participa persoanele care, în perioada stării de alertă sau a situațiilor de risc epidemiologic ai biologic, au ocupat fără concurs posturi de execuție pe perioadă determinată, în conformitate cu art. 2 din Regulamentul de organizare și desfășurare a examenului pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată, pentru personalul care a ocupat fără concurs posturi de execuție, pe perioadă determinată, în perioada stării de alertă sau a situațiilor de risc epidemiologic și biologic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg. Jiu.
  Sunt declarați admiși la proba scrisă și proba interviu candidații care au obținut minimum 60 de puncte, în conformitate cu regulamentul de concurs aprobat de Consiliul Județean Gorj prin Hotărârea nr. 1 37 123.05.2022.
  La interviu se pot prezenta doar candidații care au obținut minim 60 de puncte la testul scris/grilă, în conformitate cu art. 6, alin.2 din regulamentul de concurs aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Gorj nr. 137/23.05.2022“, se arată în anunțul de participare la concurs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: