spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateCopiii din Novaci sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun

  Copiii din Novaci sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun

  Copiii din orașul Novaci sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun. O cutie pentru scrisori a fost amplasată în zona centrală a localității. Cei mici poți să scrie ce doresc să le aduc Moș Crăciun de sărbători.

  „Aveți copii? Lucrați cu copiii? Sunteti părinți sau bunici? Citiți cu atenție mesajul de mai jos și intrați în jocul spiridușilor voluntari! Anul acesta, la Novaci, Moș Crăciun va veni la Novaci altfel decât în anii trecuți. A cerut ajutor spiridușilor să găsească în orașul nostru cei mai cuminți copii. Aceștia trebuie să întocmească o listă cu dorințele copiilor și sa  vegheze ca acestea  să se împlinească.

  Copii, vreți să vă numărați printre preferații Moșului? Scrieți o scurtă scrisoare bătrânului, Moș! Nu uitați, scrieți frumos și corect! Neapărat sa adăugați numele vostru, clasa, numărul de telefon și școala la care învățați. Puneți scrisoarea în cutia Mosului  montată la colțul străzii, din centrul orașului nostru. Poate că vă veți număra anul acesta printre preferații lui Moș Craciun. A ….! Am uitat să vă spunem un lucru important! Fiți cumpătați atunci când solicitați un cadou! Important este faptul că primești un dar. Valoarea acestuia este mai puțin importantă. Fiți înțelegători! Moșul trebuie să aducă bucurie în casele a mii de copii. Fiecare dintre aceștia trebuie să se bucure de magia Crăciunului.  Spiridușii voluntari vor avea grijă de mesajele voastre si le vor transmite cui trebuie. Sigur că nu toată lumea primeste cadouri deoarece pe unii Moșul îi caută și pe acasă. Puneti-vă dorințele pe hârtie și … nu se știe niciodată cum vă surâde norocul.

  Asteptăm mesajele voastre!

  Miercuri, 15.12.2021 la orele 14.00 cutia magică va fi descuiata. Scrisorile vor ajunge la cetățenii „de bine” pentru care, a dărui de sărbători a devenit  un obicei. Doritorii „aducători de bucurii” sunt rugați să contacteze voluntarii“, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Novaci.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: