spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateDirectorul societății Consiliului Local Bîlteni este acuzat că i-a furat bijuteriile din...

  Directorul societății Consiliului Local Bîlteni este acuzat că i-a furat bijuteriile din aur ale fostei iubite

  Directorul societății Consiliului Local Bîlteni este acuzat de fosta lui iubită că i-a furat bijuteriile din aur în valoare de 100 milioane de lei vechi. Angelo Clement Dobroiu (29 de ani), care conduce societatea BILT GOSPOLOC SRL, începuse în luna noiembrie a anului trecut o relație și părea că trăiește o poveste frumoasă de dragoste. Iubita lui a rămas însărcinată, iar de ceva timp locuiau împreună la casa acesteia din localitatea Roșia, comuna Fărcășești.

  Toată povestea de dragoste s-a sfârșit brusc, în urmă cu puțin timp, chiar când tânăra se afla internată în spital, pentru că prezenta risc pentru producerea unui avort. „Suntem împreună din noiembrie anul trecut. Stăteam împreună în localitatea Roșia, din comuna Fărcășești. În perioada în care am fost în spital, el a spus că se mută din nouă la părinții lui, dar, până la urmă, a rămas tot aici.

  În timp ce eram internată în spital cu iminență de avort și mă zbăteam pentru viața mea și a copilului, el a profitat de faptul că lipsesc și a luat toate bijuteriile din aur în valoare de 100 milioane de lei vechi. În plus, i-am dat bani să plătească ușile din termopan pe care le-a montat în acasă. Mi-a spus că le-a achitat, dar cei de la firmă mi-au spus că nu le-a plătit“, a povestit tânăra pentru Impact în Gorj.

  „O mare parte din bijuterii sunt moștenire de la o mătușă“

  Câteva zile mai târziu, aceasta a constatat că-i lipsesc bijuteriile din aur. „A trebuit să stau la pat în repaus total, iar pe 23 iunie, când voiam să pun inelul de logodnă în cutia de bijuterii am realizat că nu mai am niciun obiect din aur. Bijuteriile îmi aparțin și el nu a avut acordul meu pentru a le lua. O mare parte din bijuterii sunt moștenire de la o mătușă, care a decedat. Efectiv nu-mi vine să cred că eu am putut să pățesc așa ceva.. Sunt șocată și terifiată. Urma să își pună demisia de la primărie și să devină popă după nunta noastră“, a povestit tânăra, care a preferat să nu i se dezvăluie numele.

  „Nu mi-a spus nimic că ne despărțim“

  Tânăra a mai relatat că fostul iubit nici măcar nu a anunțat-o că se despart și că acesta i-a promis că o să-i returneze bijuteriile, dar nu s-a ținut de cuvânt: „Pe data de 23 iunie mi-a spus că o să primesc înapoi bijuteriile, dar nu am primit nimic, iar pe 25 a fost ziua mea. Nu mi-a spus nimic că ne despărțim. A fost atât de laș încât nu a mai venit acasă, pentru a-mi da explicații. Sora lui mi-a spus că a jucat toți banii la păcănele, iar el mi-a spus că i-a trimis surorii, după care a revenit și a menționat că a plătit o amendă pe care avea atunci când a lucrat în Anglia“.

  Dezamăgită de ancheta poliției

  Tânăra este dezamăgită de ancheta Poliției: „Am făcut reclamație la poliție. Este o persoană cunoscută în localitate, pentru că tatăl lui este consilier local. Pe data de 24 iunie, am depus o nouă plângere, pentru că am fost amenințată de sora lui și am mai menționat că nu sunt prima iubită căreia îi face așa ceva. Mai există o fată cu care a procedat la fel. Din câte am înțeles, prima plângere pe care am depus-o a fost primită de către prietenul lui din copilărie, iar a doua plângere nu mi-a fost primită și am aflat, ulterior, că polițistul este prietenul tatălui său. Nu mi se pare normal că plângerea nu a fost primită. Nu pot să cred că nu au luat măsuri atâta timp cât s-a identificat aurul în amanet“.

  A refuzat să răspundă acuzațiilor

  Angelo Clement Dobroiu a motivat că este plecat la o înmormântare și că este răgușit: „Nu pot să vorbesc acum. Sunt plecat la o înmormântare. Sunt răgușit. Nu pot să vă răspund. Sunați-mă mâine“.

  Deși știa că va fi contactat de către un redactor, tânărul nu a mai răspuns la telefon a doua zi.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Ei sunt oamenii din jurul primarului. Justitie , iar pentru mafia din politie , pierderea uniformei pentru intotdeauna plus pedeapsa pentru obstructionarea infaptuirii actului de justitie. Cum sa ai incredere in politie cand e presarata cu uscaturi ?

  2. Ii poti face plangere pentru abuz in serviciu politistului , impiedica infaptuirea actului de justitie in mod intentionat si abuziv !!! La rovinari se stie ca sunt corupti pana peste cap , decat cu plangere de abuz o rezolvi ! Plangerea o poti redacta si dupa o trimiti prin posta cu confirmare de primire , nici nu trebuie sa te deplasezi din comuna , e foarte simplu!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: