spot_img
19.9 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateFotbalistul a păstrat în buzunar panglica tăiată de la fabrică, pentru a-i...

  Fotbalistul a păstrat în buzunar panglica tăiată de la fabrică, pentru a-i purta noroc

  Afacerile l-au adus în Gorj pe celebrul fotbalist argentinian Hernan Crespo. Cel puţin aşa a declarat ieri, când şi-a deschis prima investiţie în oraşul Rovinari. Fotbalistul are de gând să-şi dezvolte investiţia la Rovinari, o investiţie care va asigura peste 80 de locuri de muncă.

  Sărbătoare mare, ieri, în oraşul Rovinari. Asta pentru că celebrul fotbalist argentinian Crespo şi-a deschis o primă afacere în localitate. O fabrică de componente pentru camere de supraveghere video la cele mai înalte standarde şi-a deschis porţile ieri într-un cadrul oficial. Fotbalistul a tăiat panglica şi s-a plimbat preţ de câteva minute în interiorul clădirii. Deja primele angajări au fost efectuate. Tinere fără experienţă din Rovinari şi-au găsit un loc de muncă la fabrica lui Crespo. Un alt domn s-a deprins deja cu tainele camerelor de supraveghere şi are un rol foarte important în toată tehnologia. Crespo a fost plăcut impresionat de primirea făcută aici, şi spune că este convins că totul va decurge conform planului. Un alt investitor al acestei afaceri este român şi are convingerea că extinderea investiţiei va aduce mai multe locuri de muncă în oraş. În fabrica respectivă îşi vor găsi un loc de muncă numai puţin de 30 de persoane.

  A primit o cheiţă din aur

  Sosirea pentru câteva zile a celebrului fotbalist Crespo i-a determinat pe reprezentanţii Primăriei Rovinari să marcheze evenimentul aşa cum se cuvine. Aşa se face că, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, argentinianul a primit o cheiţă din aur şi o plachetă în semn de recunoştinţă pentru că a ales să investească la Rovinari. Hernan Crespo s-a arătat plăcut impresionat de gestul făcut de autorităţile locale, prin înmânarea unei cheiţe din aur concepută de artistul Ovidiu Pârâianu. Cadourile au continuat cu o plachetă pe care era încrustat numele fotbalistului în semn de recunoştinţă pentru prezenţa sa în mijlocul rovinărenilor. Până acum nu a auzit de oraşul Rovinari şi spune că este prima dată când calcă pe pământ românesc. Alegerea oraşului Rovinari nu este pur întâmplătoare, o spune fotbalistul arătând spre doi prieteni ai săi, care au pus degetul pe hartă. Crespo va juca în această seară pe terenul din Rovinari un meci amical îmbrăcat în tricoul echipei locale de fotbal.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: