spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateGafă de proporții la simularea Evaluării Naționale. Elevii de la Albeni au...

  Gafă de proporții la simularea Evaluării Naționale. Elevii de la Albeni au primit alte subiecte

  Elevii din comuna Albeni care au susținut simularea Evaluării Naționale la proba de Limba și literatura română au primit alte subiecte. Comisia a descărcat și distribuit subiectele de Limba și literatura română destinate unităților cu predare în limba maghiară. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au sesizat eroarea.

  „Luni, 4 aprilie 2022, a avut loc proba de Limba și literatura română în cadrul simulării Evaluării Naționale. În urma verificărilor din județ privind modalitatea de desfășurare a acestei probe, inspectori școlari din cadrul IȘJ Gorj au identificat o disfuncționalitate la Școala Gimnazială Albeni, acolo unde, din cauza unei erori a comisiei de organizare a simulării E.N. 2022 din cadrul unității de învățământ, au fost distribuite elevilor de clasa a VIII-a alte subiecte. Eroarea a fost sesizată de către echipa de control a IȘJ Gorj, fiind remediată. Inspectorii școlari au rămas în unitate până la finalizarea probei de concurs. Membrii comisiei de organizare din școală au recunoscut eroarea, incidentul fiind consemnat în registrul de control, urmând a se efectua o anchetă internă a IȘJ Gorj și a se dispune măsurile legale.
  Verificarea derulării simulării E.N. 2022 continuă și astăzi, când are loc a doua probă a acestui examen național“, a transmis Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: