spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateLaborator de cofetărie-patiserie, amendat cu 10.000 de lei pentru murdăria găsită

  Laborator de cofetărie-patiserie, amendat cu 10.000 de lei pentru murdăria găsită

   

  Un laborator de cofetărie-patiserie a fost amendat de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentară (DSVSA) Gorj cu suma de 10.000 de lei. „S-a aplicat această sancțiune pentru întreținerea și igienizarea necorespunzătoare a spațiilor de producție, echipamentelor tehnologice și frigorifice. De asemenea, semifabricatele și produsele finite nu sunt lotizate și nici etichetate“, a spus Robert Spînu, directorul executiv al DSVSA Gorj.

   

  Legume și fructe așezate direct pe paviment la un magazin alimentar

   

  De asemenea, un magazin alimentar a fost sancționat cu 10.000 lei pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare destinate comercializării: băuturile nealcoolice, legumele și fructele erau așezate direct pe paviment.

  Două amenzi de câte 1.200 lei fiecare au fost aplicate angajatelor unui magazin specializat de carne și produse din carne, pentru următoarele neconformități: angajatele au depozitat carne neambalată direct în  navete P.V.C. utilizate  pentru transport extern care erau insuficient igienizate, iar acestea erau așezate direct pe paviment, putând favoriza contaminarea produselor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: