spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateLicitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii

  Licitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii

  Autoritățile din Târgu Jiu anunță scoaterea la licitație a proiectului pentru realizarea celor trei pasaje promise pe Bulevardul Unirii. 2,5 milioane de lei este suma prevăzută pentru acest demers.

  “Am intrat în faza de licitație pentru proiectarea celor trei pasaje de pe Bulevardul Unirii. Avem finanțarea asigurată din fonduri europene pentru acestea, ca de altfel și pentru proiectarea reabilitării Parcului Central și a Aleii Scaunelor. Suma prevăzută în acest sens este de 2,5 milioane lei, cu precizarea că faza de execuție va fi prioritară în ceea ce privește finanțarea.

  Cele trei pasaje vor fi amenajate în intersecțiile de la Piața Centrală (3185 mp cu 4 căi de acces), Parângul (1110 mp cu 3 căi de acces) și din zona Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” (1405 mp cu 4 căi de acces).

  Toate vor fi dotate cu scări și lifturi, spații socioculturale (librărie, cafenele), spații comerciale și de presă, iar în centrul fiecărui pasaj va fi construit un luminator, spațiul de sub el fiind destinat evenimentelor culturale sau comerciale.

  Proiectele vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie, urmând demersurile necesare pentru faza de execuție”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: