spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateMâncare de 11 lei zi pentru un pacient internat în Spitalul Județean...

  Mâncare de 11 lei zi pentru un pacient internat în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Suma alocată de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru asigurarea hranei pentru un pacient internat este de 11 lei pe zi.

  „Majoritatea pacienților beneficiază de hrană în valoare de 11 lei pe ziua de spitalizare, sumă care acoperă cele trei mese. Această sumă crește în funcție de boală, astfel că bolnavii de diabet sau cei oncologici, de exemplu, beneficiază de o normă de hrană de 16,5 lei pe zi“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Nu lipsește carnea din meniul zilnic

  Cu toate acestea, din meniul zilnic al bolnavilor nu lipsește carnea. „Astăzi, de exemplu, bolnavii care nu țin regim au mâncat la prânz ciorbă de zarzavat și oase cu tăieței, iahnie de fasole cu cârnați, iar la masa de seară au avut friptură de pui cu cartofi ungurenești,, dar și ceai cu brânză și napolitane.

  Meniul este diversificat și se schimbă zilnic, în funcție de indicațiile asistentei dietetice. De exemplu, de sărbători, Crăciun, Paște, bolnavii care rămân  internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu au parte de un meniu de sărbătoare, din care nu au lipsesc sarmalele, friptura și cozonacul“, a mai spus Mihaela Țicleanu.

  Bucătăria Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost reabilitată și modernizată, în cursul anului trecut.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Bravo dlor.senatori,deputați,miniștrii si alte categorii de imbuibati !! E drept ca suma la cantina parlamentului este cam la fel.Dar dacă ați manca ce se mănâncă la Spitalul Județean n-ati mai fi făcut fălcile alea de porci buni de sacrificat.RUSINE !!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: