spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateMedicii veniţi de la Spitalul Bumbeşti-Jiu nu vor să plece înapoi

  Medicii veniţi de la Spitalul Bumbeşti-Jiu nu vor să plece înapoi

  Cadrele medicale venite la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, după ce unitatea medicală de la Bumbeşti-Jiu s-a închis nu doresc să se reîntoarcă la Sadu, în eventualitatea în care unitatea spitalicească se va redeschide. Declaraţia îi aparţine managerului Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, Vasile Stanculete, invitat la emisiunea „Punctul pe I”.

  Invitat la emisiunea „Punctul pe I” difuzată la postul local de televiziune Acces Tv, managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, Vasile Stănculete, s-a declarat mulţumit de faptul că actualul Ministru al Sănătăţii, Vasile Cepoi, a pus pe lista de priorităţi deblocarea posturilor din sănătate. Dacă acest lucru s-ar realiza la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu s-ar putea acoperi deficitul de cadre medicale, respectiv de asistente. În prezent la unitatea spitalicească din municipiu se înregistrează un deficit de 40 cadre medicale, cele mai mari probleme fiind la secţiile Neurologie, Terapie Intensivă şi Ginecologie. Vasile Stănculete a declarat că „pentru noi deblocarea posturilor este o mană cerească pentru că avem nevoie de personal calificat şi ne dă speranţa că putem investi în medicii tineri”.

  Stănculete: „S-au acomodat foarte bine şi s-au integrat în colectiv”

  Vestea că Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu s-ar redeschide a reprezentat o altă problemă avută în atenţie de conducerea spitalului de urgenţă, asta şi dacă personalul medical transferat la Târgu-Jiu ar fi optat să se reîntoarcă la Sadu. Şi totuşi, în urma discuţiilor purtate lucrurile au luat o întorsătură favorabilă pentru unitatea medicală din Târgu-Jiu. „Marea majoritate a cadrelor medicale venite de la Spitalul Bumbeşti-Jiu nu vor să plece înapoi. Cadrele medicale s-au acomodat foarte bine şi s-au integrat în colectiv”, a mai declarat Vasile Stanculete, managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: