spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateMesajul transmis de Casa Județeană de Pensii, în memoria angajatului găsit spânzurat

  Mesajul transmis de Casa Județeană de Pensii, în memoria angajatului găsit spânzurat

  Conducerea Casei Județene de Pensii Gorj a transmis un mesaj pe pagina de Facebook, după decesul angajatului care și-a pus capăt zilelor în arhiva unității:

  „Colectivul Casei Județene de Pensii Gorj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a colegului nostru Constantin Mija, iar gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui. A fost un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre.
  Nu-l vom uita niciodată!
  Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia!“.

  Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă

  Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit spânzurat. Poliția a deschis o anchetă.
  „La data de 25 iulie a.c, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în incinta unei instituții publice din Municipiul Târgu-Jiu.
  La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul bărbatului, în vârstă de 53 de ani.
  În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.
  Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.
  Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: