spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateMunicipiul Târgu Jiu ar putea să aibă un arhitect

  Municipiul Târgu Jiu ar putea să aibă un arhitect

  010Un arhitect s-a înscris la concursul organizat de către Primăria Municipiului Târgu Jiu.

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că este nevoie de o persoană calificată pentru a se ocupa de domeniul urbanistic din municipiul Târgu Jiu: „Se pare că s-a înscris cineva pentru postul de arhitect, față de ultimele concursuri pe care le-am organizat. Lucrul acesta mă încântă, că voi avea un arhitect al municipiului Târgu Jiu, iar atunci lucrurile ar trebui să intre pe făgașul normal.

  Nici la nivelul primăriei Târgu Jiu, și nici la cel al Consiliului Județean, noi nu avem arhitect. Nu ai de unde să iei informațiile și nu ai cu cine să te consulți, dacă ai o problemă , decât cu cei care lucrează în mediul privat. Se pare că cineva și-a luat inima în dinți și dorește să meargă pe acest post“.

  Când va avea loc concursul

  Concursul de ocupare a postului de arhitect a mai avut loc de două ori până acum, dar nimeni nu s-a prezentat pentru a candida: „Concursul va avea loc la începutul lunii martie. A fost organizat de două ori până acum și nu s-a prezentat nici un candidat sau cei care s-au prezentat nu au îndeplinit condițiile pentru a putea participa la concurs. Sunt condiții extrem de drastice“, a mai spus primarul Marcel Romanescu, la o emisiune de la Gorj Tv.

  Condițiile sunt drastice

  Condițiile de participare la concurs sunt foarte stricte. Primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că a încercat modificarea legislației: „Am încercat să modificăm legislația și am făcut amendamente către Asociația municipiilor din România pentru a putea să le depună și să relaxeze condițiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de arhitect“.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  1. sper ca nu e vorba de arh. Hortopan, arhitectul lui peste. Din cate stiu este consilier PNL in primarie. La cata lipsa de profesionalism si experienta exista in functii publice, nu m-as mira sa fie chiar el.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: