spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoi acuzații la adresa spitalului de la Târgu Cărbunești, în cazul Dobrin

  Noi acuzații la adresa spitalului de la Târgu Cărbunești, în cazul Dobrin

  Firuța Marcu, nașa lui Adrian Dobrin, a lansat noi acuzații la adresa personalului Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, acolo unde a fost internat timp de mai multe zile fostul șef din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Femeia a spus, într-o intervenție telefonică la Tele 3, că fie personalul medical a fost ignorant, fie incompetent: „Unii angajați din cadrul Spitalului Târgu Cărbunești au avut o revelație și și-au adus aminte că intrau medicii buluc la Adrian în salon, nedându-și seama că prin asta le fac mai mult rău medicilor, decât bine. Eu aș fi crezut despre cei de la Târgu Cărbunești că sunt ignoranți și fricoși, dar dacă au intrat la Adrian în salon și nu și-au dat seama în ce stare este, asta înseamnă incompetență. Atunci chiar nu știu ce mai caută acolo“.

  „Șansele lui Adrian au fost retezate din momentul în care a rămas la spitalul Târgu Cărbunești“

  Nașa lui Adrian Dobrin a relatat și în ce a constat diagnosticul stabilit în cazul lui Adrian Dobrin și că acesta se putea stabili chiar și cu simplu stetoscop: „Afecțiunea care a fost descoperită la CT, sâmbătă, de pneumo-mediastin, care înseamnă că aerul intra în mediastin. El degeaba primea oxigen, pentru că se ducea în altă parte. Cu cât  cantitatea de aer din mediastin este mai mare, cu atât riscul de mortalitate este mai mare. Acest diagnostic se putea pune foarte simplu de către un medic, doar ascultând cu stetoscopul. Bănuiesc că nu au făcut-o, că dacă au făcut-o și nu și-au dat seama, atunci este și mai grav. Cred că șansele lui Adrian au fost retezate din momentul în care a rămas la spitalul Târgu Cărbunești“.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. S-a spus de cineva ca avea trahee strapunsa-deci posibila cauza a pneumomediastinului. De ce avea traheea strapunsa e intrebarea care trebuie sa se puna .

  2. Am fost pacientul dr.Neamtu si datorita ei traiesc,singura dr.de onoare aSpitalului Tg Carbunesti,vizibil ca femeia s a facut doctorita cu propriile ei forte,ca a invatat carte,restul niste pușlamale,fiul si fiica lui tata,matusa etc.niste imitatii de doctori,muritori de foame prin Craiova,dar cu o aroganta maxima la Carbunesti,care de 1 an de zile muncesc la SC.Tarziu peste strada de spital si sunt rasplatiti de noi toti cu salarii occidentale,duceti va dracu la capsuni cu pastorul vostru in frunte,jeguri!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: