spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoi trasee Transloc în Târgu Jiu. Pe unde vor circula autobuzele și...

  Noi trasee Transloc în Târgu Jiu. Pe unde vor circula autobuzele și troleibuzele

  Conducerea societății de transport în comun Transloc SA vrea să introducă noi trasee de transport călători în municipiul Târgu Jiu. Autobuzele vor putea să circule la complexul studențesc din zona Debarcader și cartierul Bicaz.

  „Ne-am gândit la un nou traseu pe bulevardul Constantin Brâncuși, strada Vasile Alecsandri, Școala nr. 6, sediul Universității „Constantin Brâncuși“ și zona Bicaz. Lucrăm la identificarea stațiilor. Înființarea de noi trasee este atributul Consiliului Local, dar trebuie să vină o propunere tehnică de la noi, cu stații identificate, cu numărul de kilometri, frecvență de circulație. Au fost multe solicitări pentru acest traseu“, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc SA.

   

  Autobuze către hipermarket-urile din Târgu Jiu

   

  Un alt traseu luat în calcul de conducerea Transloc se referă la cartierul ANL Narciselor „Un alt traseu la care ne-am gândit ar fi zona ANL Narciselor, deoarece multe persoane se plâng că ocolesc prin zona Artego și pierd mult timp. Am găsit o posibilitate cu un traseu care să plece din zona Narciselor și să plece către Colegiul „Virgil Madgearu“, fosta fabrică de confecții, pasarelă, fostul complex comercial Gârdu, 9 Mai“, a mai spus directorul Transloc SA.

  De asemenea, reprezentanții ANL iau în calcul posibilitatea de modifica unele trasee existente: „Am avut solicitări pentru zona Exflor, astfel că autobuzele care circulă la mall-ul din Târgu Jiu vor ajunge la alte două hipermarket-uri din apropiere. Au fost solicitări din partea persoanelor care merg la acele unități comerciale“, a precizat Mihai Paraschiv la o emisiune de la Radio Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: