spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoile tarife pentru parcările din Târgu Jiu, neaprobate! Surpriză la votul dat...

  Noile tarife pentru parcările din Târgu Jiu, neaprobate! Surpriză la votul dat de consilieri!

  Majoritatea deținută de PNL în Consiliul Local Târgu Jiu scârțâie după ce în spațiul public a fost vehiculată ideea că PSD va ocupa postul de viceprimar, urmare a alianței de la nivel central. Membrii Pro România au refuzat să mai ridice mâna la proiectele liberalilor. Lipsa unui vot “pentru” a dus la neaprobarea proiectului ce vizează taxarea parcărilor din Municipiul Târgu Jiu.

  Proiectul a fost votat doar de consilierii PNL, restul aleșilor, PSD, Partidul Verde și Pro România reușind să blocheze aprobarea documentului. De la vot s-a abținut viceprimarul Gabriel Coica care, de această dată, nu a mai ridicat mâna pentru un vot în favoarea aprobării.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Foarte bine ! La următoarele alegeri să votați câți mai mulți liberali in Consiliul local că atunci poate vor reuși să tripleze prețul parcărilor din fața blocului , concomitent cu reducerea la jumătate a timpului de parcare ( de la ora 16 – 8).
   Nu știu cum se face dar liberalilor le vin tot mai multe idei tâmpite.

  2. Nesimtirea liberala,girata chiar de domnul conferentiar Primar, denota interesul fata de cetatenii orasului.Tineti-i minte ca la urmatoarele alegeri sa ramana cu ochii la stele.Jeguri ordinare, puse pe capatuiala!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: