spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateFlorin Carciumaru s-ar putea întoarce la primaria Tg Jiu

  Florin Carciumaru s-ar putea întoarce la primaria Tg Jiu

  Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului Târgu Jiu și senator de Gorj, ar putea să revină în cadrul Primăriei Târgu Jiu pe postul de consilier al viceprimarului Gabriel Coica.

  Primarul Marcel Romanescu spune că viceprimarul are dreptul să își aleagă doi consilieri, conform legii.

  „Domnul Cârciumaru nu va ajunge vreodată în Primăria Târgu Jiu adus de mine, ca primar, sau de colegul meu, Bogdan Bejinaru, viceprimar din partea PNL. Garantez acest lucru. Eu îl respect pe Florin Cârciumaru, pentru că a făcut și lucruri bune, ca orice primar. Nu vreau să iau din merite sau din lucrurile mai puțin bune pe care le-a făcut. În Primăria municipiului Târgu Jiu nu va ajunge prin primarul Marcel Romanescu sau viceprimarul Bogdan Bejinaru. Dacă domnul viceprimar Gabriel Coica sau domnul președinte Alin Văcaru va desemna o persoană, inclusiv pe domnul Florin Cârciumarui, să fie consilier pentru viceprimarul Gabriel Coica, nu mă pot opune. Eu am un parteneriat cu Pro România, pentru asigurarea unei majorități în Consiliului Local, din păcate doar cu Gabriel Coica, nu cu cei doi membri pe care îi are. Sunt extrem de încântat de colaborarea pe care o am cu viceprimarul din partea Pro România.

  Legea spune foarte clar că viceprimarii beneficiază de câte două mandate de consilieri. Nu am făcut altceva decât să transpun într-o hotărâre de Consiliu Local, care va fi aprobată, sper, în ședința de vineri.

  Sunt consilieri pe perioada mandatului de viceprimar, pe perioadă determinată“, a spus Marcel Romanescu, la Impact Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ar fi culmea. Din ditamai primarul și senatorul să ajungă un amărât de consilier de viceprimar e prea înjositor. Chiar și pentru unul disperat după bani, cum e Cârciumaru, e greu de crezut că ar face pasul ăsta. Dar, mai știi…cu astfel de specimene totul e posibil. Grav este faptul că el nu știe că nu știe nimic, el crede că e as în toate și că poate consilia un viceprimar tânăr (în arta hoției, poate). Domn doctor, (în minerit) poate ar fi bine să folosești lucrarea de doctorat așa:
   Creșterea călității sistemului de deplasare a „senatorului către pensie” nu a excavatorului cu rotor în carierele de lignit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: