spot_img
18.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateOferta depusă pentru refacerea proiectului de modernizare a DN Scoarța – Pitești...

  Oferta depusă pentru refacerea proiectului de modernizare a DN Scoarța – Pitești a intrat în evaluare

  Oferta depusă pentru refacerea proiectului de modernizare a DN Scoarța – Pitești a intrat în evaluare. Potrivit lui Cristi Tudor, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova pe probleme de comunicare, singura ofertă depusă a intrat în evaluare și urmează ca în scurt timp comisia de analiză să se pronunțe pe marginea acesteia. Este vorba de contractul de prestări servicii de proiectare reactualizare proiect tehnic potrivit expertizei tehnice actualizate, detalii de execuție, asistența tehnică la obiectivul „Modernizarea DN 67 B Scoarța – Pitești, km 0 – 188”. Ofertă a fost depusă de către asocierea Elternhaus – Studio Corona SRL Civil Engineering și doi subcontractanți declarați Engineering Design SRL, Geotesting.

  Obiectul licitației constă în reactualizarea proiectului tehnic conform expertizei tehnice actualizate, detalii de execuție și asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor. Pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare DN 67B Scoarța-Pitești ” și punerea acestuia în funcțiune sunt planificate la nivel de Autoritate Contractantă derularea activităților și inițiativelor următoare:

  -Elaborarea documentațiilor tehnico-economice faza Reactualizare PT, inclusiv DTAC pentru realizarea obiectivului de investiții, inclusiv verificarea PT de către specialiști verificatori de proiecte atestați, durată estimată 3 luni:

  -Elaborarea detaliilor de execuție, durată estimată 1 lună:

  -Asistență tehnică: 72 de luni din care 36 de luni pe durata execuției lucrărilor și 36 de luni pe perioada de garanție de bună execuție.

  De la data emiterii ordinului de începere pentru elaborarea reactualizării proiectului tehnic se va avea în vedere ca la 1 lună de zile să se predea documentația tehnică aferentă „Pod peste Valea Richita la Poiana Lacului, km 175+822” iar la 2 luni predarea documentației tehnice aferentă „Pod peste râul Olt la km 119+238 la Poganu”.

  Valoarea estimată fără TVA: 7124685,05. Sunt șanse ca oferta să fie acceptată. În acest caz până în luna martie a anului viitor trebuie să fie realizate și predate către beneficiar toate documentațiile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!