spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePalmieri plantați în fața sediului Primăriei Rovinari

  Palmieri plantați în fața sediului Primăriei Rovinari

  Primăria orașului Rovinari a cheltuit o sumă considerabilă pentru a amenaja un mic parc în fața sediului. S-au trasat alei, s-a pus gazon, s-a construit un gard și s-au plantat flori și chiar plante exotice, deși suntem în pragul sezonului rece. Astfel, în fața sediului Primăriei orașului Rovinari au plantați, săptămâna trecută, chiar palmieri.

  În trecut, și autoritățile din Târgu Jiu au adus palmieri în fața Prefecturii în ghivece de mari dimensiuni.

  Primar: „Sunt de-a dreptul trist“

  Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, s-a revoltat pe Facebook, după ce, în urma înfrumusețărilor și a investiției făcute, o persoană a furat o floare: „Constat, cu amărăciune, că încă mai există printre noi oameni cărora greu le-aș mai putea spune «oameni».

  Ultima ispravă, au furat o floare dintr-un ghiveci care tocmai ce fusese așezat pe gardul din piatră ce împrejmuiește parcul din fața primăriei.

  Mi-e greu să accept așa ceva și sunt de-a dreptul trist. Refuz să cred că cineva iubește atât de mult florile încât să le smulgă, pur și simplu, din pământ. Dar, probabil, aceasta este răsplata pentru toate eforturile pe care le depunem, de la cele  financiare și până la cele ale angajaților care trudesc să facă orașul tot mai frumos.

  Cetățenii de bună credință trebuie să știe că tot ceea ce se face în acest oraș se datorează și contribuției lor la bugetul local, motiv pentru care le cer să nu rămână nepăsători la astfel de comportamente. Așadar, dacă ați văzut pe cineva rupând floarea,  vă rog să ne anunțați! O puteți face sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000, la numărul de telefon 0253371149 sau prin email la adresa primar@primariarovinari.ro, lucru valabil și pe viitor, atunci când sunteți martorii unor fapte asemănătoare.

  E doar o chestiune de timp până când vom afla cine este individul/individa care a furat floarea. Promit! Acești oameni trebuie să fie făcuți cunoscuți, pentru ca toată lumea să știe cu cine conviețuim, pe cine avem vecin sau prieten“, a transmis primarul Robert Filip.

   

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. hai sa nu ne cacam pe noi ca omu chiar a dac culoare orasului astuia de cacat . Ati uitat ca va mancau cainii pe strada si va dadeau bagabontii in cap ca nici lumina pe strada nu aveati ?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: