spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateParcările de reședință din Târgu Jiu, rămase necontractate, se dau pentru a...

  Parcările de reședință din Târgu Jiu, rămase necontractate, se dau pentru a doua mașină

  Primăria municipiului Târgu Jiu evaluează locurile de parcare rămase nedistribuite, pentru a le pune la dispoziția celor care au solicitat un al doilea loc de parcare.

  „Se evaluează ce locuri libere mai sunt libere, pentru a fi redistribuite celor care dețin o a doua mașină. Cred că sunt în jur de 13.000-14.000 de locuri de parcare de reședință în municipiul Târgu Jiu.
  Sunt zone unde se pot face parcări de reședință și în altele nu, deoarece sunt multe cereri și locuri insuficiente. Vă pot da exemplu hotelul Gorj. Acolo sunt marcate locurile, dar nu sunt repartizate“, a spus Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.
  Potirvit acestuia, acțiunea de marcare a locurilor de parcare se apropie de finalizare. „Am reușit să venim cât de cât la zi cu marcajele necesare. Mai sunt zone care trebuie marcate, iar altele necesită a fi refăcute“, a mai precizat Jilăveanu.

  Câte locuri de parcare de 24 de ore sunt în Târgu Jiu

  Cam jumătate dintre deținători au optat către locurile de parcare de 24 de ore. „Cele mai multe parcări de 24 de ore sunt în zona centrală din municipiul Târgu Jiu, unde deficitul de locuri de parcare este mai mare. Până la urmă, este un lucru bun că parcările pot fi folosite și de alți cetățeni“, a mai menționat Ionuț Jilăveanu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: