spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitatePolițiști locali, premiați de conducerea Primăriei Târgu Jiu

  Polițiști locali, premiați de conducerea Primăriei Târgu Jiu

  Cei doi polițiști locali din Târgu Jiu care au reușit să oprească înșelarea unei bătrâne prin metoda „Accidentul“ au fost premiați, astăzi, de conducerea Primăriei Târgu Jiu.

  „Am ținut să-i felicit pe cei doi polițiști locali care au prins în flagrant un individ ce încerca să păcălească o bătrână prin metoda «Accidentul». Iambăr Vasile și Romanescu Vasile, aflați în misiune, au fost foarte atenți la ceea ce se întâmpla în zona respectivă și au intervenit la timp, imobilizându-l pe individ. Astfel de cazuri sunt foarte dificile și infractorii sunt foarte greu de prins.

  Poliția Locală Târgu Jiu s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, mai ales după recenta reorganizare. Iată că avem din ce în ce mai multe aspecte pozitive ale activității polițiștilor locali care își fac datoria față de cetățeni. Cei doi sunt un foarte bun exemplu pentru ceea ce înseamnă munca de polițist local“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Bătrâna îi dăduse peste 4.000 de lei

  Evenimentul a avut loc în urmă cu o săptămână și jumătate, în jurul orei 01:00. „O patrulă de ordine publică a Poliției Locale Târgu Jiu, aflată pe strada Ștefan cel Mare, a observat, în dreptul unui imobil, două persoane: o femeie în vârstă și un tânăr ce purta mască de protecție, a căror prezență la ora, locul și în circumstanțele date, a ridicat semne de întrebare pentru polițiștii locali”, a transmis Poliția Locală Târgu-Jiu.

  Tânărul respectiv avea în mână o sumă de bani pe care i-ar fi primit de la bătrână și pretindea că dorește să îl ajute pe băiatul acesteia care ar fi fost internat în spital, precizând că în acel moment se afla într-o convorbire telefonică chiar cu medicul acestuia.

  Polițiștii locali au observat că acesta vorbea într-adevăr cu o persoană la telefon, doar că pe ecranul telefonului scria „BĂIEȚI DEȘTEPȚI”.

  Ulterior, bărbatul a aruncat banii în curtea femeii, văzând că polițiștii locali au înțeles care sunt intențiile acestuia.

  Polițiștii locali au procedat, de îndată, la imobilizarea bărbatului, acesta fiind predat organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor. Bărbatul i-ar fi solicitat femeii suma de 8.000 lei. La momentul prinderii, acesta reușise să obțină de la victimă suma de 4.050 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: