spot_img
19.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimarul condamnat al unei comune din Gorj a anunțat că va candida...

  Primarul condamnat al unei comune din Gorj a anunțat că va candida la alegerile din toamnă

  Un fost primar gorjean care a fost condamnat în mai multe rânduri și-a anunțat intenția de a candida la alegerile din toamnă. Este vorba de ex primarul comunei Padeș, Mihăiță Troacă. „Tot mai mulți dintre dumneavoastră îmi spuneți, zi de zi, că Padeșul merge într-o direcție greșită, și că e nevoie să ne implicăm împreună, toți cei de bună credință, ca să redăm comunei noastre strălucirea pe care o merită. De aceea, vreau să vă anunț intenția mea de a candida la funcția de primar, în alegerile din această toamnă!

  Consider că am realizat suficient pentru mine și cei apropiați, și că e nevoie să pun umărul pentru stoparea declinului comunei și dezvoltarea ei, din punct de vedere economic, social și al infrastructurii.

  Cu toții mă cunoașteți ca fiind un mare iubitor al locurilor natale!

  Vreau să am ocazia sa îmi duc la bun sfârșit proiectele mele, pentru care nu am avut timpul necesar sa le finalizez, si sa vin cu altele noi, care să așeze Padeșul în pas cu anul în care ne aflăm“, a transmis Mihăiță Troacă.

  Ce condamnări a suferit

  Mihăiță Troacă a suferit, în anul 2014, o condamnare definitivă la un an de închisoare cu suspendare pentru că a condus fără permis și că a depășit viteza legală, fapt care a dus la revocarea sa din funcția de primar.

  Ulterior, acesta a mai primit o condamnare de patru ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală. Curtea de Apel Craiova a anulat condamnarea și procesul s-a reluat. Aceasta a fost acuzat că a prejudiciat bugetul de stat cu 2,7 milioane de lei, atunci când conducea o societate comercială, printr-o serie de facturi nereale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: