spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimarul municipiului Târgu Jiu amenință Poliția Locală cu organizarea unui referendum pentru...

  Primarul municipiului Târgu Jiu amenință Poliția Locală cu organizarea unui referendum pentru desființarea instituției

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că ia în calcul organizarea unui referendum în care cetățenii să fie consultați cu privire la desființarea Poliției Locale Târgu Jiu: „Iau în calcul desfășurarea unui referendum pentru posibila desființare a Poliției Locale. nu îmi voi asum, pentru că nu vreau să se creadă că am o problemă cu Poliția Locală. Eu am o problemă personală cu Poliția Locală ca entitate. Am o problemă cu anumiți polițiști locali din cadrul instituției, care nu au înțeles că sunt în slujba cetățeanului, și nu stăpânii lor“.

  Primarul este în conflict cu Poliția Locală

  Primarul amenință Poliția Locală ca urmare a faptului că noua organigramă care a fost aprobată de Consiliul Local va fi contestată în instanța de judecată de către organizațiile sindicale ale polițiștilor locali: „În condițiile în care se va bloca această reorganizare, putem să trecem și la o altă măsură. Când vom organiza referendumul, va fi o singură întrebare și atunci vom vedea de cât încredere se bucură Poliția Locală în rândul cetățenilor din Târgu Jiu. Imaginea aceasta s-a creat în 30 de ani“.

  Marcel Romanescu este în conflict cu Poliția Locală, după ce a redus numărul de șefi de la 13 la 5 și a trecut 39 de polițiști locali ca agenți de pază.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. ce sa mai faci referendum ,sa i faceti agenti de securitate sa ia 1350 ron pe luna , nu aroganti si figuranti cu salarii de 4000,,,5000 ron pe luna

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: