spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect pentru montarea de camere video de supraveghere în toată comuna

  Proiect pentru montarea de camere video de supraveghere în toată comuna

  Autoritățile comunei Bălești au depus un proiect prin PNRR, pentru achiziționarea și amplasarea de camere video de supraveghere în toată localitatea. Proiectul are o valoare de 340.000 de euro.

  „Ne dorim realizarea unui sistem de supraveghere video în toată comuna. Este o metodă benefică pentru păstrarea siguranței în localitate și prevenirea faptelor antisociale. Vrem să ne axăm mai mult pe monitorizarea comunei.“, a spus primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu.

  Stâlpi de iluminat cu sistem fotovoltaic

  În cadrul aceluiași proiect, Primăria comunei Bălești va achiziționa o dronă, care va fi folosită de Poliția Locală, dar și montarea de sisteme fotovoltaice pe zece stâlpi de iluminat. „O să dotăm și un laborator de școală în mod corespunzător și tot grație acestui proiect vom avea WI-Fi gratuit în localitate“, a mai precizat primarul comunei Bălești.

  Autoritățile din Bălești folosesc de mai mult timp o cameră de supraveghere autonomă cu ajutorul căreia au reușit să-i depisteze pe cei care aruncau deșeuri în spații neamenajate. Camera este mutată în permanență în diferite locuri ascunse, fără știrea localnicilor.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: