spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiect pentru transport pe cablu pentru Novaci și Rânca

  Proiect pentru transport pe cablu pentru Novaci și Rânca

  Primarul localității Novaci, Dumitru Leuștean, a anunțat că a purtat discuții cu reprezentanții unei societăți austriece specializate în instalații pe cablu tip telescaun și cabine, telegondole și funiculare despre înființarea transportului pe cablu către zona Rânca și extinderea pârtiilor existente.

  „Am avut o întâlnire cu un reprezentant din cadrul firmei Doppelmayr cu care am discutat detalii cu privire la înființarea de noi pârtii de ski în zona Montană Rânca, precum și posibilitatea asigurării legăturii între pârtiile existente și între pârtiile din județele alăturate (Vidra-Vâlcea, Rusu-Hunedoara).

  De asemenea, s-a pus în discuție evitarea aglomerației în stațiune prin implementarea unui sistem pe cablu care să faciliteze transportul turiștilor din orașul Novaci spre zona Rânca-Păpușa. (…)

  În următoarele 10 zile, reprezentanții firmei Doppelmayr, vor reveni cu detalii referitoare la expertiza și bugetul necesar demarării acestui proiect“, a transmis primarul localității Novaci, Dumitru Leuștean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: