spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateReacția asistentei medicale acuzată că a făcut sex cu șeful ei în...

  Reacția asistentei medicale acuzată că a făcut sex cu șeful ei în cabinetul medical de la ATI COVID

  Asistenta medicală care este acuzată într-o sesizare anonimă că a avut relații intime cu șeful ei, un medic venit la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pe o perioadă determinată, chiar în cabinetul Secției ATI unde sunt tratați pacienții cu COVID-19 aflați în stare gravă s-a prezentat astăzi în fața comisiei de disciplină care cercetează acuzațiile din sesizarea anonimă. Ea a venit însoțită de un avocat, care a invocat faptul că sesizările anonime nu pot fi luate în considerare, iar audierea nu a mai avut loc.

  De asemenea, o altă situație analizată o reprezintă infectarea asistentei cu noul coronavirus, aceasta fiind acuzată că s-a întâlnit cu medicul și că a venit la spital, fiind depistată pozitiv. Au fost solicitate imagini de pe camerele de supraveghere video, pentru a verifica informațiile.

  De asemenea, medicul acuzat are un contract de muncă pe perioadă determinată de șase luni. Contractul acestuia nu a mai fost prelungit decâte pe 30 de zile.

  Acuzațiile aduse celor două cadre medicale

  Un scandal erotic de proporții a izbucnit, săptămâna trecută, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în urma unei sesizări anonime în care se arată că la secția ATI, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 aflați în stare grav, o asistentă și un medic au relații intime în cabinetul medical, unde stau închiși cu orele, iar pacienții sunt lăsați în plata domnului.

  Sesizarea a fost trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii.

  În reclamație se mai arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul: „În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Cum a ajuns in spatiul public sesizarea anonima daca aceasta a fost trimisa la conducerea spitalului? Nu cumva tocmai directorul acuzat ca ar fi fost primul amant al asistentei la dat la presa? A fi sau a nu fi ,,,,amant , aceasta i intrebarea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: