spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateReacția prefectului de Gorj la sfaturile socrului său: „Nu accept sfaturi de...

  Reacția prefectului de Gorj la sfaturile socrului său: „Nu accept sfaturi de la nimeni“

  Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, a reacționat în urma sfaturilor pe care i le-a dat socrul său, Dan Ilie Morega, fost deputat și prefect de Gorj, care i-a transmis că a intrat în groapa cu lei.

  „Eu cu socrul meu mă întâlnesc de Paști și de Crăciun. Primesc sfaturi de la dumnealui despre familie. Sfaturile cu privire la politică și administrație eu nu le primesc nici de la socrul meu și nici de la nimeni altcineva. Am 47 de ani și am ceva experiență în spate, astfel că nu accept sfaturi de la nimeni, indiferent că este socrul meu sau orice altă persoană. Accept oricând sfaturile cu privire la familie“, a precizat Corneliu Răducan-Morega, prefectul de Gorj.

  „Domnul Diaconescu nu mi-a greșit cu absolut nimic“

  De asemenea, Dan Ilie Morega i-a recomandat ginerelui său care ocupă în prezent funcția de prefect al județului Gorj să renunțe la un angajat din cadrul instituției. Este vorba de Liviu Diaconescu, șeful Serviciului de Legalitate a Actelor. „Este opinia dumnealui cu privire la domnul Diaconescu, în niciun caz părerea mea. Părerea mea cu privire la activitatea angajaților Prefecturii se va reflecta în anumite rapoarte pe care va trebuie să le fac. Domnul Diaconescu nu mi-a greșit cu absolut nimic până acum și nu am ce să-i reproșez. Dacă are ceva de împărțit cu cineva este treaba lui și în nici un caz a mea. Față de mine a fost deschis și a participat la discuțiile cu șeful meu de cabinet“, a mai spus prefectul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Nu accept sfaturi de la nimeni.
   Pai ba gagauza mica ce esti, tu in primul rand esti ginerele lui si ai ascultat de primul lui sfat si anume sa te treci in numele lui de familie :Morega-Corega- Pobeda. Ce mai vrei, prin asta arati ca esti tare prost nene. Eu am crezut ca esti fiul lui, dar de unde. Nu ai sange in instalatie sa nu fi trecut la numele tau si numele lui. Deci tu pleci urechea, bai urechila, practic executi ce ti se spune, nu mai treci nimic prin filtrul mintii. Dupa fata pari trecut de 47, eu ti-as da vreo 56 de ani, dar asta e.
   Sa auzim numai de bine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: