spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateRomanescu ar putea să candideze pentru un nou mandat de primar

  Romanescu ar putea să candideze pentru un nou mandat de primar

  Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a lăsat să se înțeleagă că peste aproximativ trei ani și jumătate ar putea să candideze pentru încă un mandat, deși acesta a declarat că își dorește să stea în fruntea orașulu două mandate. E drept că actualul primar nu are un mandat întreg, acesta devenind primar în anul 2017, în urma alegerilor parțiale.

  „Voi candida în anul 2024. Îmi voi depune o candidatură. Nu știu în momentul de față unde anume, mai ales că în anul 2024 avem alegeri locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Pot să mă înscriu la toate cele trei tipuri de alegeri, excluzând pe cele prezidențiale. Voi lua o decizie în anul 2024. Până atunci este important să demonstrez că tot ce am spus că se va întâmpla se va realiza. Nu există o demnitate mai mare decât aceea de a fi reprezentantul cetățenilor ales în mod direct de către cetățeni. Una este să fii ascuns pe o listă și alta este ca cetățeanul să meargă la vor și să pună ștampila pe tine“, a spus primarul Marcel Romanescu, la Impact Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Sa vedem mai întâi un oraș modern, sa vedem investitii, poate iei modelul orașelor din Ardeal si dacă le faci cetățenii te votează. Panz acum mai nimic, dar avem rabdare…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: