spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateScrisoarea deschisă trimisă de organizațiile polițiștilor locali primarului Romanescu. Ce este acuzat...

  Scrisoarea deschisă trimisă de organizațiile polițiștilor locali primarului Romanescu. Ce este acuzat edilul

  Uniunea Sindicatelor Polițiștilor Locali din România și Sindicatul Polițiștilor Locali Gorj i-au transmis o scrisoare deschisă primarului municipiului Târgu Jiu o scrisoare deschisă.

  ”Aceasta este singura modalitate prin care ne putem apăra la acuzele dânsului. Asigurăm cetățenii tuturor localităților din România, că polițiștii locali își vor face în continuare datoria indiferent de modul în care unii primari aleg să se comporte cu noi“, se arată în mesajul transmis de cele două organizații.

  „Lansarea în spațiul public a unor acuzații nefondate și aprecieri negative“

  „Ne așteptam să vă îndepliniți obligația legală de a ne consulta sau măcar de a simula o consultare anterior întocmirii documentației pentru noua organigramă, dar ați ales spălarea rufelor în public. Nu ne deranjează, neavând ceva de ascuns.

  Singura discuție purtată cu noi, exceptând întâlnirile în privat cu cei câțiva oportuniști din rândurile noastre, a fost în campania electorală din 2020, atunci când ați venit la sediul Poliției Locale și ne-ați promis norma de hrană și «marea cu sarea».

  Încă din campania electorală din anul 2017 împroșcați în mod constant cu mizerie în instituția noastră și azmuțiți cetățenii împotriva polițiștilor locali, prin lansarea în spațiul public a unor acuzații nefondate și aprecieri negative, lipsite de conținut și susținere prin fapte, fără a indica, în concret, vreun neajuns în activitatea noastră.

  În campania electorală din anul 2020, discursul dumneavoastră s-a modificat la 180 de grade, transformându-vă într-un mare susținător al instituției noastre. Ați reușit astfel, să atrageți voturi din partea noastră“, i se reproșează primarului Marcel Romanescu.

  „Ne indicați cumva unul dintre numeroasele locuri de muncă“

  De asemenea, primarului Romanescu i se impută faptul că nu a creat locuri de muncă, pentru ca bugetarii să aibă o alternativă: „Nu este nici legal, nici uman, domnule primar, să vă urcați cu bocancii plini de noroi pe carierele și destinele unor oameni, imputându-le doar faptul că sunt angajați pe timpul PSD.

  Bălăcăreala publică și mizeria cu care împroșcați polițiștii locali și instituția Poliția Locală, cauzând un rău aproape iremediabil, depășesc cu mult sfera declarațiilor politice. (…) Celor nemulțumiți ne faceți recomandarea de a merge și de a lucra în mediul privat. Ne indicați cumva unul dintre numeroasele locuri de muncă pe care le-ați creat? Ați făcut această recomandare și celor care au fost angajați în UAT Târgu Jiu pe perioada mandatelor dumneavoastră?“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. De ce trebuie primarul sa va gaseasca locuri de munca,oricum aveti toti ,,multe si marunte ,,scoli si cursuri si,si,absolvite !De ce atita frica,oricum aveti posibilitatea sa fiti imediat angajati la diferite firme, cu atita calificare si capacitate profesionala veti reusi imediat !Atita timp cit a functionat ati putut ,,suge,, cind va plimbati prin oras fara ,, scopul si obiectul muncii ,, a fost extraordinar,sau nuu? Niciodata si niciunde nu se justifica implicarea voastra la ceva util si de viitor,la nimic,este o rusine sa cersiti ptr ceva ce legal nu trebuia sa existe . Acum realizati probabil unde va gasiti,unde trebuia sa fiti si sa munciti ca oricare dintre noi,fara sa luati norme si sporuri si voi ati ,,incurcat,, bunul mers si desfasurarea unei viatii normale in oras !Aveati o prezenta care nu era cu nimic mai presus decit a cetateanului ,cu toate ca ar fi trebuit sa fiti exemplu prin implicare ,educatie si specificului meseriei ! Si daca ajungeti paznici este o rusine,intreb ?Daca nu se vor lua astfel de masuri veti ,,suge,, tara si de ultima picatura !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: