spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe lucrează și pe timpul iernii la construcția drumului de centură a...

  Se lucrează și pe timpul iernii la construcția drumului de centură a municipiului Târgu Jiu


  Se lucrează și pe timpul iernii la construcția variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. „Centura“ municipiului Târgu Jiu trebuie finalizată până în toamna anului viitor.

  „Se lucrează în continuarea chiar și pe timpuil iernii. Sunt o serie de lucrări care pot fi efectuate fără probleme. Aceste lucrări pot fi efectuate chiar dacă a plouat, pentru că se lucrează în pământ la forajele pentru pasajele de la km. 0, din zona Romanești. Au terminat aceste foraje și au început să toarne radieru, susținerea podului. Se lucrează în paralel la terasamente și umplutură“, a precizat Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri Craiova în carul unei emisiuni de la 1 Plus Tv.

  „Au apelat la lucrători indieni“

  Acesta a precizat că termenul de finalizare va fi respectat, dacă ritmul va fi respectat în continuare: „Dacă vor merge în acest ritm și nu vor apărea sincope, cred că termenul va fi respectat. Constructorul se plânge în continuare de lipsa forței de muncă calificate. Au apelat la lucrători indieni“, a mai precizat Cristi Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: