spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateSindicatele amenință cu proteste, Weber îndemnă la dialog

  Sindicatele amenință cu proteste, Weber îndemnă la dialog

  O nouă scrisoare pentru premierul României. O parte din sindicatele din CEO așteaptă răspunsuri de la Viorica Dăncilă. Dincolo de scandalul legat de rezultatul raportului Corpului de Control, sindicaliștii vorbesc despre marea problemă a companiei, certificatele de CO2. „Dacă nu suntem luați în calcul, vom recurge la lupte sindicale”, susține Marciuc.

  Scrisori ale liderilor de sindicat din CEO ajung la București fără a primi vreun răspuns înapoi. Liderul Univers susține că indiferența celor de a centru se va întoarce ca un bumerang. „Asta e a trei a scrisoare pe care i-am scris-o doamnei prim ministru Viorica Dăncilă. Sper să fie și ultima că nu mai avem răbdare. Dacă nu suntem luați în calcul, vom recurge la lupte sindicale. Nu se mișcă nimic, nu se mai poate! Avem promisiunea pe această schemă de sprijin și așteptăm să vedem dacă va fi acceptată la Bruxelles. Măcar să vină să spună să o închidem și gata! Vă dați seama ce impact are asupra Gorjului. Noi nu suntem nici cu unii nici cu alții. Dacă ei se bat politic între ei, până la urmă nu e treaba sindicatelor”, a declarat declarat liderul de sindicat Adrian Marciuc.

  Weber, rolul de mediator

  Liderul PSD Gorj spune însă că nu e cazul să se ajungă la mișcări în stradă. Weber este convins că dialogul este cheia succesului. „Eu nu cred că se va ajunge până acolo pentru că tot timpul am fost deschiși la dialog, am avut discuții și cu membrii din Guvern pe tot ceea ce înseamnă probleme pe CEO. Putem să depășim orice probleme printr-un dialog și o discuție deschisă. Trebui să fim noi, cei din Gorj, conștienți că activitatea CEO ne influențează pe toți, dacă ne dăm mâna și aducem un aport societății, e bine! Dacă unii sau alții trec în alte direcții, nu în cea normală nu este deloc bine ”,a declarat liderul PSD Gorj Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: