spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSindicatul din SAJ Gorj a sesizat Corpul de Control al Ministrului Sănătății...

  Sindicatul din SAJ Gorj a sesizat Corpul de Control al Ministrului Sănătății cu privire la o serie de nereguli

  Sindicatul cel mai vizibil în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj a sesizat Corpul de Control al Ministerului Sănătății cu privire la o serie de nereguli din unitate. Este vorba de Sindicatul „Ambulanța” Gorj, condus de Cristi Aldescu. Acesta a stat recent de vorbă cu membrii Corpului de Control al Ministerului Sănătății care săptămâna trecută a desfășurat o verificare la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj.

  Verificările au vizat activitatea financiară a instituției, angajările și baza materială. Potrivit liderului de sindicat din SAJ Gorj, Cristi Aldescu, a transmis o listă cu probleme majore de la stația centrală din Târgu Jiu:

  „Au dorit să stea de vorbă și cu mine. Am fost verificat și eu și ambulanța și nu au fost depistate probleme. Le-am expus în schimb neajunsurile și problemele Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Unii din conducere s-au obișnuit să le ignore sau să le bage sub preș. Sunt în primul rând probleme legate de acordarea echipamentului prevăzut de lege. Apoi nici acum nu au fost făcute instruirile obligatorii pentru personal, după tot ce s-a întâmplat și cu moartea inspectorului Dobrin și așa mai departe, rapoartele de control al DSU sau ale Ministerului Sănătății și Corpului de Control al prefectului de Gorj. Așteptăm să vedem și acest ultim Raport de Control și ce se va dispune. Știu că au fost aplicate și amenzi unui număr de 10 angajați, precum și Serviciului de Ambulanță Județean Gorj”, a declarat președintele Sindicatului Ambulanța Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: