spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateSituația dramatică la spitalul Covid-19 de la Târgu Cărbunești: nu mai sunt...

  Situația dramatică la spitalul Covid-19 de la Târgu Cărbunești: nu mai sunt paturi libere la Terapie Intensivă

  Situația începe să devină dramatică la spitalul suport COVID-19 din Târgu Cărbunești. Toate paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. „În momentul de față, Terapia Intensivă este plină. Sunt 15 pacienți internați. Ferească Dumnezeu să mai fie nevoie să mai internăm un pacient la Terapie Intensivă“, a spus Constantin Târziu, managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești.

  Medicul Constantin Târziu a mai precizat decesele în rândul pacienților cu COVID-19 au crescut în ultimele luni: „Decesele au crescut în special în ultimele două luni când lucrurile au scăpat de sub control. Dacă înainte aveam 40 de pacienți internați, acum sunt în jur de 140 de pacienți. 98% din paturi sunt ocupate“

  Aproape 1.000 de gorjeni infectați cu SARS-CoV-2

  În județul Gorj sunt aproape 1.000 de pacienți care au fost depistați cu COVID-19. „ De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7254 teste, din care 46 sunt în așteptare.  995 persoane confirmate cu COVID-19 până în momentul de față, din care: 687 persoane sunt vindecate și externate, iar 35 persoane au decedat. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 47 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel“, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: