spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSURSE: Medicul Neață va fi acuzat de noi fapte de natură penală

  SURSE: Medicul Neață va fi acuzat de noi fapte de natură penală

  Medicul chirurg Gheorghe Neață, care se află în stare de arest preventiv, sub acuzația de luare de mită în formă continuată, ar putea să fie cercetat într-un nou dosar penal. Conform unor surse, dosarul în care este acuzat că a primit diferite sume de bani și bunuri de la pacienți se apropie de finalizare prin întocmirea rechizitoriului, medicul urmând să fie judecat de instanța de judecată pentru faptele de care este acuzat. În plus, procurorul de caz a constatat conturarea unor alte fapte, care vizează malpraxis și ucidere din culpă, astfel că este posibil ca să se disjungă un alt dosar penal în care medicul va fi cercetat penal în continuare.

  71.000 de lei în cabinetul medicului

  Medicul chirurg este acuzat de condiționarea actului medical, patru plângeri fiind depuse împotriva lui de către pacienți cărora le-a pretins bani sau bunuri.

  În urma percheziției care a fost făcută în biroul medicului, a fost găsit o adevărată avere. „În data de 08.07.2021 s-a efectuat o percheziţie domiciliară în cabinetul medicului N.G. din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Tg. -Jiu, fiind găsite sume de bani în valoare totală de peste 71.000 RON, din care 52.200 lei, restul valută (3400 curo şi 350 lire sterline), banii fiind depozitaţi într-un dulap din lemn situat în cabinetul medical. Au mai fost găsite şi numeroase alte bunuri, cum ar fi: băuturi alcoolice, cafea, parfumuri, ţigări“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Procurorul a reţinut că, potrivit declaraţiei de avere, medicul deţine depozite bancare în cuantum de peste 1.400.000 lei.

  Potrivit anchetatorilor, medicul rostea în fiecare dimineaţă o rugăciune în care îi cerea ajutorul lui Dumnezeu pentru a-i da mulţi bani şi să fie ferit de procurori: „Suspectul N.G. ora conştient de activităţile sale ilicite, dovadă fiind şi o rugăciune pe care acesta o spunea în fiecare zi cu voce tare în cabinetul său: „Doamne. Maica Domnului, dă-mi sănătate, banî mulţi, bine lui A ….fereşte-mă de boală, fereşte-mă de procurori, …!”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: