spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateTransloc casează autobuze și troleibuze

  Transloc casează autobuze și troleibuze

  Mai multe autobuze, troleibuze și un autoturism vor fi scoase din uz și casate de către societatea de transport în comun Transloc SA din municipiului Târgu Jiu. Conducerea societății a solicitat Consiliului Local să aprobe casarea a două autobuze și a șapte troleibuze.

  „Aceste autovehicule propuse pentru casare au depășit durata de normală de funcționare au un grad avansat de uzură la diferite componente (sistem de frânare, aspect exterior-coroziune avansată, mecanism direcție, interior salon, motor electric de tracțiune etc) și nu mai prezintă siguranță pentru a circula pe drumurile publice“, a transmis conducerea Transloc.

   

  11 troleibuze moderne au ajuns la Târgu Jiu

   

  Mijloacele de transport în comun sunt scoase din uz ca urmare a înnoirii parcului auto. Transloc a primit, anul trecut, 11 mijloace moderne de transport, iar în acest vor mai ajunge în Târgu Jiu alte 15 troleibuze, care vor fi cumpărate din fonduri europene. Contractul are o valoare de 7,5 milioane de euro. De asemenea, alte nouă mijloacele de transport vor intra în patrimoniul Transloc, tot în urma unui contract pe fonduri europene.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: