spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn cunoscut sindicalist din CEO, umilit la ieșirea la pensie

  Un cunoscut sindicalist din CEO, umilit la ieșirea la pensie

  Un cunoscut sindicalist din Complexul Energetic Oltenia a fost umilit la ieșirea la pensie. Este vorba de Doru Crăete care a lucrat peste 30 de ani la Termocentrala Rovinari. A fost trimis la pensie de companie, de la începutul lunii august. De la Casa de Pensii a aflat însă că nu se poate pensiona pentru că îi lipsesc 6 zile de contribuție. Prin urmare se încadrează la pensionare abia la finalul lunii noiembrie. Până atunci este șomer și așteaptă salariile compensatorii de la Complexul Energetic Oltenia, în calitate de disponibilizat colectiv.

  „Îi doare în cot de oameni! Vă dau exemplul meu: am fost disponibilizat prin programul convenit cu partenerii sociali si am primit un salariu compensatoriu pentru că în evidențele lor figuram cu condiții de pensionare din 29 Iulie! Dar de la casa de pensii mi s-a comunicat printr-o decizie de respingere a dosarului că îndeplinesc condițiile de pensionare în Noiembrie 29 din cauză că fără 6 zile nu am 18 ani de condiții deosebite! Și uite așa am devenit șomer, dar pierzând indemnizația de șomaj pe luna August pentru că nu mi-am putut depune dosarul la șomaj din cauză că a trebuit să fac o cerere către Directorat la care am depus decizia Casei de pensii ca să fiu încadrat la 4 salarii compensatorii! A trebuit să treacă o săptămână să se întâlnească Directoratul, plus alte câteva zile să-mi elibereze o adeverință de venit și uite așa am pierdut 3300 brut pe luna August de la AJOFM și nici restul de salarii compensatorii nu mi-au fost virați! Mai aștept o zi și am să-l abordez pe Burlan și pe ceilalți din Directorat să-mi dea bani împrumut de la ei până mi-i virează CEO pe cei ce mi se cuvin!”, conform lui Doru Crăete.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Dar deciziile anterioare la care a participat Craete si gasca, prin care sute de salariati au primit deciziile de pensionare dupa aproape trei ani de la disponibilizare, au fost bine primite de sindicate? Nu va mai plangeti, javrelor!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: