spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn judecător și o avocată și-au unite destinele de Valentine's Day, în...

  Un judecător și o avocată și-au unite destinele de Valentine’s Day, în faţa Porţii Sărutului

  Doi tineri și-au unit destinele de Valentine’s Day, în faţa Porţii Sărutului, din Parcul Central din Târgu Jiu.

  Nicoleta (28 de ani) este avocat, iar Florin Vâlceanu (35 de ani) activează ca judecător. Cei doi au avut mari emoţii. Cu măştile pe faţă şi la o temperatură negativă, tinerii au spus „Da“ în faţa ofiţerului de stare civilă.

  „Este o zi cu o semnificaţie aparte şi toţi cei prezenţi suntem foarte emoţionaţi, pentru că am avut ca martori operele marelui maestru Constantin Brâncuşi. Sper ca valorile transmise prin aceste capodopere ale artei universale, precum, tăcerea, răbdarea şi dragostea dusă la infinit să ne ghideze toată viaţa“, a spus Nicoleta.

  Tânăra avocată a mărturisit că nu i-a fost frig: „Dragostea este mare şi ţine de cald“.

  „Emoţia şi asta se vede în ochii noştri“

  Deși feţele le-au fost acoperite de măşti, emoţia celor doi s-a văzut în ochii lor: „Peste ani, le vom povesti copiilor noştri ce s-a întâmplat în această perioadă specială, cu măştile pe faţă. Dar cel mai mult contează emoţia şi asta se vede în ochii noştri“, a mai adăugat Nicoleta.

  „Parcul este locul meu preferat din Târgu Jiu“

  Florin este originar din Târgu Jiu şi mărturiseşte că parcul cu operele lui Brâncuși reprezintă locul său preferat: „Am venit împreună la Poarta Sărutului şi i-a plăcut foarte mult ideea de a ne căsători aici. Eu sunt născut în Târgu Jiu, crescut aici şi parcul este locul meu preferat din Târgu Jiu, iar operele marelui sculptor m-au inspirat întotdeauna şi am găsit un loc de linişte“.

  Florin şi Nicoleta se cunosc de doi ani. Tânărul magistrat povesteşte cum s-a cunoscut cu soţia sa: „Am văzut fotografia Nicoletei la o prietenă comună şi mi-a plăcut de imediat“.

  Mai puține căsătorii la Poarta Sărutului

  „Am văzut căldura celor pe care i-am căsătorit şi a invitaţiilor, astfel că am intrat în atmosfera acestui eveniment deosebi. Mă bucur întotdeauna când tineri din Târgu Jiu, chiar dacă părăsesc oraşul de baştină, se întorc în momentele importante ale vieţii. M-am bucurat că domnul Vâlceanu şi soţia sa au decis să îşi declare şi să îşi oficializeze iubirea în faţa acestui monument“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, care a oficiat căsătoria de Valentine’s Day.

  Numărul căsătoriilor desfăşurate la Poarta Sărutului s-a redus semnificativ în perioada pandemiei: „Numărul de căsătorii desfăşurate în acest loc s-au redus la jumătate. Sper ca Nemaiputând organiza aceste evenimente la restaurante, nu am mai oficiat căsătorii în număr obişnuit. Sperăm ca anul 2021 să fie mai bun din  acest punct de vedere. Aşteptăm solicitări şi de Dragobete pentru organizarea de căsătorii în acest loc“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: