spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateVal de angajări la Primăria Târgu Jiu

  Val de angajări la Primăria Târgu Jiu

  Angajări pe bandă rulantă la Primăria Târgu Jiu. În această perioadă, unitatea administrativ- teritorială a scos la concurs nouă posturi. Se caută, printre altele, psiholog, agent de pază sau asistent social debutant.

  Cea mai mare primărie din județul Gorj face angajări. Pe site-ul oficial se regăsesc la ora actuală mai multe joburi pentru cei în căutarea unui loc de muncă. Ofertele sunt variate, atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei aflați la început de drum.

  Pentru absolvenții de Psihologe Primăria Târgu Jiu pune la bătaie un post. Condiţii specifice angajării sunt ca cel ce se înscrie la concurs să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă psihologie.

  Pentru agentul de pază condiţiile specifice puse de angajator sunt ca persoana în cauză să fie absolvent de studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă
  de bacalaureat; să aibă minimum 1 an vechime ca agent de pază şi ordine (agent de securitate) și să fie posesorul unui certificat de calificare profesională în domeniul agent de securitate/ pază şi ordine cu atestat eliberat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru exercitarea ocupaţiei de agent de securitate/pază şi ordine.
  Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu din bulevardul
  Constantin Brâncuşi nr. 19 şi va consta în următoarele probe:
  – proba scrisă, în data de 27 octombrie 2021, ora 1030;
  – proba interviu, la o dată ce va fi comunicată odată cu rezultatele probei scrise, în
  termenul legal de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

  Tot în această perioadă sunt scose la concurs și un post de asistent social debutant, inspector asistent, dar și două posturi de consilier superior. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul oficial al Primăriei Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: